![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam problem chce napisać prostą stronę www z rejestracją, logowaniem panelem admina i panelem użytkownika. Nie wiem jak zaczać przygode z cakephp szukam tutoriala który przeprowadzi mnie przez zrobienie tych 4 punktów od początku do końca. prosilbym o jakiś łopatologiczne wytłumaczenie jak napisać taką stronę w cakephp. Dzieki z góry. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu kolega się uparł na cakephp i chcialem się cakephp nauczyć przerobiłem już tutorial ze strony cakephp ale dalej nie wiem jak zrobićstrone prostą www z logowanie rejestrację z panelem admina i normalnego użytkownika
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz dokumentacje, a 'how-to' powyższych funkcjonalności jest takie samo, tylko dopasuj to pod konwencje frameworka i wsio.
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
tylko ja nawet nie wiem jak zrobić prosta stronę z kilkoma podstronami
![]() |
|
|
![]()
|
|
No to kup ksiązkę. Do CakePHP jest bodajże pod wersję 1.3, aczkolwiek jego dokumentacja jest na tyle spoko, że ze świecą szukać lepszej... :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj by się raczej przydała książka typu "PHP + MYSQL", a później dopiero o CakePHP. ; )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:30 |