![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki skrypt:
i jak wejdę na stronie to się wtedy link wyświetla jako mojastrona.pl/index.php?page=sprzet a ja chcę by się wyświetlało jako mojastrona.pl/index.php?page=sprzet&typ=nazwatypu a jak wejdę w link z nazwą danego typu to będą się wyświetlały tylko przedmioty danego typu co trzeba zrobić by tak było? dam pomógł |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wklepię twój kod to wtedy przy zakładaniu przedmiotu tylko mam link http://mojastrona.pl/index.php?page=sprzet...get=11&typ=
a przedmioty wcale nie są podzielone na typy tylko razem na 1 stronie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wklepię twój kod to wtedy przy zakładaniu przedmiotu tylko mam link http://mojastrona.pl/index.php?page=sprzet...get=11&typ= a przedmioty wcale nie są podzielone na typy tylko razem na 1 stronie Musisz dorzucić do zapytania:
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
nadal jest coś źle:
Wystapil blad, jezeli ten komunikat nie znikinie po odswiezeniu strony, zglos problem na forum. a to nie powinno być czasami edytowane to zapytanie?
a dokładniejszy błąd to: SELECT items.*, shop.sila, shop.wyrzut, shop.kondycja, shop.nazwa, shop.typ FROM shop, items WHERE items.player_id="7" AND shop.id=items.item_id AND shop.typ = '' ORDER BY typ Kod błędu: Column 'typ' in order clause is ambiguous już sb poradziłem, po prostu tam gdzie było typ dałem shop.typ daje pomógł Ten post edytował damian238 5.11.2013, 17:19:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:28 |