![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z odczytywaniem informacji pobranych z bazy
W odpowiedzi otrzymuję: mysqli_result Object ( [current_field] => 0 [field_count] => 20 [lengths] => [num_rows] => 1 [type] => 0 ) Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, object given in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 75 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 76 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 77 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 84 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 85 Jesteś zalogowany jako: Jak rozumiem z 1 linijki w $ wynik znajduje się jeden wpis więc wydaje mi się że zapytanie jest prawidło tylko problem jest z jego odczytaniem. Natomiast kiedy do zapytania dodaje:
Otrzymuje taką odpowiedź której zupełnie nie wiem jak ,,ugryźć" Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 75 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 76 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 77 Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\strona1.0\baza\skrypty\zaloguj.php on line 82 Z góry dziękuje za odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mieszasz mysqli z mysql, umiecie czytać po angielsku?
Ten post edytował com 3.11.2013, 16:19:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem i tej i tej wersji. Cały czas to samo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak się łączysz z mysql to korzystasz z mysql, jak się łączysz z mysqli to korzystasz z mysqli. Wtedy nie mogą te błędy wyskoczyć
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:15 |