![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje pomocy, to moj 1 AJAX i malo o tym wiem przerabiane na czuja z tutków ale sie ucieszylem ze na localhost mi dziala:
tyle ze po wrzuceniu na serwer nie dziala, probowalem z pustym .htaccess to samo mieli i nic sie nie dzieje nawet timeout jest ciagle status wait. Wyczytalem gdzies ze serwer moze blokowac POST dla AJAX wiec ochoczo podmienilem wszystkie POST na GET i wtedy odpala sie na serwerze ale nic nie robil wczytuje w diva zdublowana strone. Pomoze ktos? Moze cos nie doprecyzowalem? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a myślałem że nikt tego już nie robi w czystym js, dlaczego nie w JQuery?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ucze sie wiec chce poznac funfamenty, ale przepisanie w jQuery tu raczej nie pomoże
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomoże, bo jak bd problem z JQuery to np ja Ci pomogę
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
hehe dzieki za zainteresowanie
![]() Przerobilem calosc na GET: (troche musialem pociulac) CODE xhr.open("GET", "../server/wall.php?url=" + url, true); xhr.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); //xhr.send("url=" + url); xhr.send(); POST jest jakis zablokowany,przykre dziala -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:11 |