![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hejka,
Zająłem się projektem strony mobilnej, wszystko pięknie działa tylko chcę dodać do niej oprócz widoku treści, dodawanie własnej treści(np. komentarzy) Jak na złość wszystko pięknie, formularz jest, ale gdy klikam na wyślij nic się nie dzieje na tablecie/telefonie/komputerze. Miałby ktoś pomysł jak to naprawić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Moze zacznij od nauki podstaw HTML i dowiedz sie, ze jak otwierasz jakie LI to trzeba je tez zamknac, jak otwierasz jakies UL to tez trzeba je zamknac
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to już tam mniejsza.. ;D później poprawiłem to sobie. Zadziałało ale i tak dziwny ten jQuery Mobile... jak zrobie przejście z pliku do pliku to dodaje go jako zmienną itp... przez to nie mogę zrobić reszty... :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 27 Dołączył: 5.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj klasycznych znaczników (<?php...?> albo <script language="php">...</script>).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <script language="php">...</script> no bez przesady ![]() ![]() Cytat jak zrobie przejście z pliku do pliku to dodaje go jako zmienną itp... przez to nie mogę zrobić reszty... Możesz jaśniej? ![]() nospor co do li to one się domykają automatycznie przed kolejnym ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Troszkę się zagapiłem w temacie :/
Klasycznych rzeczy używam ;D tam jest tylko wycinek tego co używam akurat do formularza. Z tym przejściem z plików chodzi mi o to, że jak mam np. "plik.php#lista" to jak chcę zwykłym <a href=""> przejść do innego pliku, to wyskakuje mi "Error loading page" ![]() ############ Edit: Poczytałem troszkę oficjalnego poradnika niestety po ang ;/ ale kod był ![]() mój błąd: nie dopisywałem data-ajax="false" Ten post edytował kamilos809 9.11.2013, 20:23:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:00 |