![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
![]() Mam pytanie które mnie przerosło, mimo poszukiwań w sieci nie znalazłem rozwiązania... Może będziecie w stanie pomóc o ile to w ogóle możliwe. W firmie pojawiły się drukarki fiskalne i dostaliśmy do ich odpalenia biblioteki .dll, a nasz panel sprzedażowy jest strona www dokładnie pisaną w PHP... Czy jest w jakikolwiek sposób możliwe skorzystanie z tej biblioteki przez PHP? Javascript? ActiveX? Chodzi o to, żeby na paru naszych komputerach dało się wydrukować paragon z poziomu strony www. Pozdrawiam wszystkich i proszę o jakieś naprowadzenie jeśli da się to wykonać... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak da się , przez ActiveX. Na stronie producenta przeważnie jest instrukcja i potrzebne pliki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak da się , przez ActiveX. ... I wprowadza to ograniczenie do korzystania z tej funkcjonalności tylko pod IE. ![]() -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:04 |