![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam niewielki problem... A mianowicie, musze stworzyc aplikacje ktora bedzie przechowywala dane roznych firm, cos w stylu katalogu firm. Nie bylo by problemu z tym jezeli stale by byly kategorie. System ten bedzie posiadal panel administracyjny dzieki ktoremu te firmy beda dodawane do roznych kategori. Problem polega na tym, ze nie wiem jak tworzyc takie wlasnie kategorie w tych kategoriach podkategorie i tak w nieskonczonosc, mam miec mozliwosc tworzenia kategorii bazowych a w nich w nieskonczonosc tworzyc podkategori. Jak takie cos zrobic wlasnie z pod panela administracyjnego i jak to potem wyswietlac na stronie dla uzytkownika. Mam do dyspozycji MySQL (aplikacja bedzie oparta wlasnie o baze MySQL) Prosil bym o pomoc badz podac jakis przykladowy link ze zrodlem gdzie moglbym zaczerpnac jakies informacje na ten temat pozdrawiam Przemek |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak nie wiesz to poszukaj, teraz są chyba 2 topici o tym samym
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj jest chyba dokladnie to samo o co tobie chodzi
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=19310 |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze polecam lekture o drzewkach, na forum jest troche o tym, na wortalu jest art
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 14:27 |