![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z pogrubieniem tekstu. Chciałbym pogrubić: tylko nie mam pojęcia jak to zrobić żeby było to wyświetlane pogrubioną czcionką. Wszystko razem wygląda tak:
Z góry dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A od kiedy HTML odpowiada za wygląd, już nie mówiąc o PHP?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety
Nic nie zmienia. Że tak powiem, strona była robiona przez inną osobę niż ja. Ja zajmowałem się tylko grafiką i projektem. Aktualnie niestety zostałem sam z stroną i muszę nauczyć się php żeby robić jakiekolwiek zmiany na stronie ;d Jestem totalnie zielony w php ;d PS. Mogę podac link do strony abyście sami zobaczyli jak to wygląda? Czy jest to zabronione. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety Nic nie zmienia. Że tak powiem, strona była robiona przez inną osobę niż ja. Ja zajmowałem się tylko grafiką i projektem. Aktualnie niestety zostałem sam z stroną i muszę nauczyć się php żeby robić jakiekolwiek zmiany na stronie ;d Jestem totalnie zielony w php ;d PS. Mogę podac link do strony abyście sami zobaczyli jak to wygląda? Czy jest to zabronione. Ponawiam pytanie. Jakie to ma znaczenie i związek z HTML i PHP? Zmiany dotyczące wyglądu robisz w CSS. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Ponawiam pytanie. Jakie to ma znaczenie i związek z HTML i PHP? Zmiany dotyczące wyglądu robisz w CSS. Hmm, no tak ale ja nie chce zmieniać wyglądu całej tabelki, tylko pogrubić wartości w jednej kolumnie. Link: http://pluginycod.pl/plugins/list Chcę pogrubić nazwy.. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Dzięki, już kumam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 22:00 |