![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, interesuje mnie modal newspaper jak na przykładzie przykład, czy może mnie ktoś nakierować które składnie gdzie umieścić na serwerze i który css odpowiada za ten efekt.
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez jaj, ściągnąłeś paczkę? Nawet chyba się nie "pofatygowałeś". Bo gdybyś to zrobił, to zobaczyłbyś gotowy i działający przykład implementacji, wraz ze strukturą katalogów. Nie pomnę o tutki w zalinkowanym artykule. Litości, ludzie.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, no ok zassałem przykład tylko mi chodzi o ten jeden efekt newspaper, pewnie ten przykład /* Effect 5: newspaper */ odpowiada za ten efekt, jak powinien nazywać się plik .css do tego efektu ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik components.css w katalogu css w paczce. Linia 178 opatrzona komentarzem /* Effect 4: Newspaper */.
|
|
|
![]()
|
|
Powiem szczerze, jak otwieram plik components w notatniku to mam tam groch z kapustą. Ale może tak jak zmodyfikować ten kod jak np. wpisuje adres stronki to ten efekt automatycznie pojawia się na stronie, bez klikania w button ?
|
|
|
![]()
|
|
Notatnika to może sobie ciocia używać, żeby list do siostry napisać, a nie ktoś, kto grzebie w jakimkolwiek kodzie. Zainstaluj sobie Notepad++, grochu z kapustą mieć nie będziesz.
|
|
|
![]()
|
|
Ok, a mogę cię poprosić o sklecenie tego kodu w całość.
to wklejam w znaczniki <head> na stronie ? a teraz podpowiedz, które css-y i jakie nazwy powinny mieć, żeby wszystko się zgrało i działało, no i jak zmodyfikować kod, żeby się z automatu to okienko pokazało po wpisaniu adresu strony na głównej stronce ? Ten post edytował ciapus4 29.10.2013, 00:03:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:06 |