![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Powyższy kod ma za zadanie wczytać z bazy danych do menu pozycje rekordów z bazy danych które są tematami i wyświetlić treść w textarea. Wyświetla mi treść ostatniego rekordu w bazie (pierwsza pozycja w menu). Wszystko ok tylko problem tkwi w tym że nie wiem jak wysłać/pobrać dane klikając na Wybierz żeby wczytał inną treść z innego tematu (wybierając inną pozycję nic się nie zmienia). Proszę o pomoc najlepiej w formie kodu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo w pętli ładuje mi wszystkie rekordy tj. data czas tytuł artykułu do pozycji w menu i po wybraniu pozycji i kliknięciu wybierz chciałbym żeby wyświetliło mi daną pozycję (treść) w polu textarea
Edit... bo nie chce żeby textarea było w pętli bo mi wyświetli ich wiele a chce jeden do którego zostanie załadowany artykuł Ten post edytował Peloo 26.10.2013, 15:40:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:49 |