![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Polcode tworzymy aplikacje webowe dla klientów z USA, Kanady, Europy Zachodniej. Ofertę kierujemy do osób, które chcą uczestniczyć w ciekawych, róznorodnych projektach, na co dzień realizować własne pomysły oraz rozwijać swoje pasje i umiejętności w gronie utalentowanych programistów PHP i RoR w jednej z 5 lakalizacji lub zdalnie. [php][/php]
Czym będziesz zajmować się pracując u nas? -Tworzeniem i modyfikowaniem aplikacji z zastosowaniem bogatej palety technologii i technik(m.in. Magento, Kohana, Zend Framework oraz WordPress) -Współpracą z klientami zagranicznymi -Podnoszeniem jakości technologii w firmie -Tworzeniem i rozwijaniem wewnętrznych systemów -Wyceną czasową nowych projektów Co uzyskujesz dołączając do nas? -Bogaty zakres stosowanych technologii -Pracę w ciekawych projektach dla zagranicznych klientów -Możliwość współpracy z doświadczonymi programistami PHP i RoR -Udział w szkoleniach i konferencjach, podnoszenie kwalifikacji, rozwój zawodowy -Stabilność zatrudnienia i ciągłość zleceń -Atrakcyjne, terminowe wynagrodzenie -Możliwość zarządzania własnym czasem pracy, pozwalającą na inne aktywności -Jasno określone warunki zatrudnienia, preferowaną przez Ciebie formę współpracy -Możliwość pracy zdalnej lub w jednym z naszych biur w centrum Warszawy, Krakowa, Katowic, Łodzi lub Białegostoku Czego oczekujemy? -Minimum rocznego doświadczenia przy komercyjnych projektach PHP5, z wykorzystaniem frameworków MVC -Znajomości SQL -Swobodnego poruszania się w środowisku Linux/Apache/PHP/MYSQL -Swobodnego posługiwania się językiem angielskim -Znajomości co najmniej jednego systemu kontroli wersji (Subversion/Git) Dane firmy: Polcode Sp. z o.o. ul. Hoża 13, 00-528 Warszawa http://www.polcode.com/ tel.: +48 22 825 50 47 NIP PL 701-021-72-88 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
dostałem zadanie rekrutacyjne jak określili na 1h. z uwagi na to, że wykonywałem je zdalnie to nawet 120minut.
"ręce palą mi się do pracy" (pamiętam ten komentarz z innej firmy od szefa, inni programiści też mieli takie zdanie), sam też tego jestem pewien - że tempo mam szybkie. nie wyrobiłem się nawet w tych 120 minutach. po tej rekrutacji, mimo, że pytałem i wszystko wyglądało na ok do końca nie dowiedziałem się o co im chodzi odradzam tą firmę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Test rozwiązałem bez problemu w zadanym czasie (jakie miałeś pytanie), nie wyszło z innych powodów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Duże brawa za nazwę firmy, można robić na prawde dobry biznes, szczerze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dostałem zadanie rekrutacyjne jak określili na 1h. z uwagi na to, że wykonywałem je zdalnie to nawet 120minut. "ręce palą mi się do pracy" (pamiętam ten komentarz z innej firmy od szefa, inni programiści też mieli takie zdanie), sam też tego jestem pewien - że tempo mam szybkie. nie wyrobiłem się nawet w tych 120 minutach. po tej rekrutacji, mimo, że pytałem i wszystko wyglądało na ok do końca nie dowiedziałem się o co im chodzi odradzam tą firmę. Witam, z miłą chęcią odpowiem na szczegółowe pytania, dotyczące rekrutacji, proszę o kontakt: anna.jalosinska@polcode.com. Zawsze staramy się odpowiadać wyczerpująco na pytania kandydatów. Pozdrawiam, Anna Jałosińska |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Test rozwiązałem bez problemu w zadanym czasie (jakie miałeś pytanie), nie wyszło z innych powodów dokładnie mówiąc to było zadanie (nie pytanie) o wstępie: Zadanie polega na napisaniu metody wyświetlającej statystyki wieku i płci pasażerów samolotów na podstawie danych z bazy danych MySQL, w oparciu o dane wejściowe. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś jeszcze pochwali się jakie zadania dostał? Ten przykład ze statystyką pasażerów własciwie niewiele mówi... w sumie słyszałem, że te zadania co wysyłają ludziom brzmią jak z kolokwium na zaliczenie z uczelni, czy to znaczy, że tworzą je studenci?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:36 |