![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Niestety nie udało mi się znaleźć rozwiązania poprzez google dlatego piszę tutaj - czy wiecie w jaki sposób skonfigurować CKEditor aby nie zmieniał znaczników <br> zamieszczonych w kodzie HTML na znak spacji ' ' Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnąłem podstawową wersję.
Zamienia <br> na entery. W 4 przeglądarkach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić aby <br> w ogóle się nie zmieniało tylko zostawało w kodzie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Źle mnie zrozumieliście, mam gotowy kod HTML który wklejam po kliknięciu w 'Źródło dokumentu', potem wracam do 'wizualizacji' i znowu klikam w 'Źródło dokumentu' a tam w miejscu gdzie był kod '<br style="clear:both">' pojawia się ' ' przez co kod HTML się sypie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:19 |