![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
na swojej stronie mam formularz kontaktowy który jest powiązany z plikiem mail.php to treści: Kod <?php $to = 'kaswiatkowski@gmail.com'; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; $headers = 'From: ' . $_POST['email'] . "\r\n" . 'Content-type: text/html; charset=utf-8'; mail($to, $subject, $message, $headers); echo 'Wszystko ok'; ?> Chciałbym o pomoc jak zmodyfikowac ten plik aby po kliknięciu w przycisk "wyślij" nie wyświetlała sie pusta strona z napisem "Wszystko ok" tylko załadował się np. plik index.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej bedzie wyslac naglowek:
Wklej to zamiast tego 'echo'. Oczywiscie podstaw wlasciwy adres. -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej bedzie wyslac naglowek: Wklej to zamiast tego 'echo'. Oczywiscie podstaw wlasciwy adres. jestem kompletnym laikiem więc mógłbyś mi przerobić to na tak jak powinno być żeby przekierowało mnie do pliku index.php. Dodam, że plik znajduje sie w tym samym folderze co plik mail.php który chce zmodyfikować |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
include('index.php');
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 02:49 |