![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić rejestracje z potwierdzeniem sms?
Chodzi mi o to, że ktoś podaje numer i przychodzi mu ( darmowy ) kod aktywacyjny Użyć bramki sms? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bramka? Bez żartów. Skoro wymagasz czegoś takiego, to raczej coś poważniejszego, prawda? Ze swojej strony mogę Ci polecić SMSApi.pl.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bramka? Bez żartów. Skoro wymagasz czegoś takiego, to raczej coś poważniejszego, prawda? Ze swojej strony mogę Ci polecić SMSApi.pl. No godne polecenia ![]() Jednak myślę na razie nad darmowych rozwiązaniem , ale gdy serwis będzie miał ludzi to rozwarze to rozwiązanie ![]() PS: Ale proste API ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nokia 3310, GNOKII + SMSD, Linux, MTV Mobile na kartę (30zł miesięcznie, unlimited SMS do wszystkich sieci). I lecisz swoje. Po co przepłacać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:18 |