![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Mam następujący problem ze stylami CSS. Mianowicie po przygotowaniu strony w php (której elementem jest edytor graficzny pozwalający na przygotowanie sformatowanej treści - XINHA). Później do strony podpiąłem szablon z gotowymi stylami CSS. I wszystko fajnie, tylko niestety elementy sformatowane domyślnie w Xinha (np. lista punktowana) są przypisywane do formatowania całego szablonu i w tym przypadku np. tracą wypunktowanie i wcięcia przy listach wielopoziomowych.... Jaką metodą doradzacie rozwiązać ten problem? Czy jest jakaś "sztuczka", żeby dla elementu div zawierającego treść strony wstawianą przez użytkownika z edytora "zresetować" style do domyślnych (tzn aby wewnątrz bloku nie obowiązywały style zdefiniowane w szablonie? Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:33 |