![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stało się - pod dwóch dniach pracy nad apką mam problem którego sam nie mogę rozwiązać
![]() Jako że dopiero się uczę to temat zakładam tutaj ![]() Mam taki schemat bazy jak na dole. Chcę pobrać wszystkich userów, którzy posiadają conajmniej jedną aukcje. Tylko jak sprawdzić który user posiada aukcje? ![]() Później będę również chciał pobrać wszytkie aukcje dla danego użytkownika, ale z tym chyba sobie poradze jak rozwiąże tamten problem. Pozdrawiam i liczę że naprowadzicie mnie na rozwiązanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTFM SQL.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTFM SQL. Zapoznałem się, jednak nadal nie potrafię tego skleić do kupy ![]() http://jacekk.info/articles/show/17 Znalazłem coś takiego, czy idę dobrym tropem ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 10 Dołączył: 21.10.2011 Skąd: UK / PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
.
Ten post edytował jakon89 13.10.2013, 12:47:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 10 Dołączył: 21.10.2011 Skąd: UK / PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem trochę o co dokładnie Ci chodzi. Najlepiej to by było jakbyś miał oddzielną klasę do łączenia się z bazą danych i wysyłania zapytań. Jeśli nie chcesz w kodzie używać funkcji mysql_fetch_array() to po prostu wsadź ją do tej funkcji i zwracaj array'a:
Potem wyniki możesz wyświetlić sobie w ten sposób:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:03 |