![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, kolejny problem z instalacją frameworka.. pobrałem paczkę ze strony producenta, wrzuciłem na serwer www, co dalej powinienem zrobić?
w każdym tutorialu jak zainstalować dany framework jest mowa o composerze - nie da się zainstalować frameworka na serwerze www bez niego? proszę o jakieś wskazówki bo zaraz mnie coś trafi ;> -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj lokalnie, a na serwer wrzuć cały projekt skoro nie masz innej możliwości.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, kolejny problem z instalacją frameworka.. pobrałem paczkę ze strony producenta, wrzuciłem na serwer www, co dalej powinienem zrobić? w każdym tutorialu jak zainstalować dany framework jest mowa o composerze - nie da się zainstalować frameworka na serwerze www bez niego? proszę o jakieś wskazówki bo zaraz mnie coś trafi ;> Patrz moją odpowiedź w Twoim identycznym pytaniu dotyczącym Laravela. Zainstaluj lokalnie, a na serwer wrzuć cały projekt skoro nie masz innej możliwości. Ten post edytował pedro84 6.10.2013, 20:42:43 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mogą się ścieżki walić. Mogą się walić czy będą się walić? Równie dobrze w Twoim rozwiązaniu można doszukiwać się możliwie występujących komplikacji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogą się walić czy będą się walić? Równie dobrze w Twoim rozwiązaniu można doszukiwać się możliwie występujących komplikacji. W każdym rozwiązaniu można. Sprawdziłem na trzech serwerach, powinno śmigać bez problemów. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, kolejny problem z instalacją frameworka.. pobrałem paczkę ze strony producenta, wrzuciłem na serwer www, co dalej powinienem zrobić? w każdym tutorialu jak zainstalować dany framework jest mowa o composerze - nie da się zainstalować frameworka na serwerze www bez niego? proszę o jakieś wskazówki bo zaraz mnie coś trafi ;> 1. Ściągnij ZIP-a z odpowiednią wersją FuelPHP na swój komputer. 2. Rozpakuj. 3. Wejdź poprzez konsolę (command line) do głównego katalogu FuelPHP (tam gdzie jest plik composer.phar) 4. Wpisz w konsoli "php composer.phar update" (w przypadku gdy nie masz ustalonej ścieżki do folderu z PHP po prostu zamiast PHP wpisz pełną ścieżke do PHP, np c:/sciezka/do/php.exe). 5. Podziwiaj magię composera (chyba, że coś się rypnie - wtedy zadbaj o to, abyś miał zainstalowane rozszerzenie ssl w PHP). 6. Skopiuj wszystko co jest z katalogu FuelPHP na serwer. I pamiętaj: Composer to diament PHP - po prostu pokochaj i przyglądaj się jak ułatwia życie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:05 |