![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powyższe zapytanie wyświetla wyniki poprawnie, ale mam problem z przekopiowaniem wyników do innej tabeli. Dodaje mi się ostatni rekord powielony tyle razy ile jest wyników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jestes pewien ze to jest dokladnie kod jaki masz? Bo ten kod nie ma prawa dzialac, gdy jest to PARSE ERROR
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, brakowało "" przy month w update. Poprawiony kod
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
NO i gdzie robisz to kopiowanie? Bo jedyne co tu widze to UPDATE.
Jesli miales na mysli ten update znaczy ze warunki w nim podane dotycza wszystkich rekordow stad zmiany sa te same we wszystkich rekordach -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Co należy zrobić aby wyniki tego zapytania były aktualizowane w tabeli stats. W tej chwili wyświetla mi dane poprawnie ale w tabeli stats mam powielony tylko ostatni wynik
|
|
|
![]()
|
|
No musisz dobrac tak warunek WHERE by jednoznacznie identyfikowal rekord z tabeli STATS. To Ty chyba wiesz co jednoznacznie identyfikuje rekord w tej tabeli a nie my
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za naprowadzenie, właściwie to nie wiem dlaczego sprawiało mi to tylko zachodu. Po where wystarczyło tylko dodać warunek category='".$show['category']."'. I wszystko działa jak powinno.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 21:04 |