![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Od pewnego czasu przerabiam sobie darmowe szablony oparte o kod HTML/CSS i od wczoraj mam pewien problem z jednym szablonem a dokładniej z plikiem contact.php. Od niedawna pracuję nad własną stronką własnie na podstawie takiego szablonu, wszystko mam już skończone lecz jedyny problem tkwi w konfiguracji tego pliku. Połączony on jest z formularzem kontaktowym. W pliku powinny być kod PHP i w nim powinienem zmienić jedynie adres email na swój aby wiadomości z formularza przychodziły na mój email - Bynajmniej tak było w wszystkich poprzednich szablonach które przerabiałem. W tym natomiast w pliku mieści się zwykła notka:
Nie wiem kompletnie o co chodzi! Próbowałem znaleźć jakieś rozwiązanie ale nic.. Nie wiem kompletnie czym jest via POST i nic na ten temat także nie znalazłem. Proszę o pomoc w konfiguracji tego pliku tak aby mógł otrzymywać wiadomości na własny email z formularza. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:56 |