![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mój problem polega na tym że guziczki radio po odświeżeniu strony nie zawsze zachowują swoją wartość sprzed odświeżenia. Guziczki są w tabelce. W pierwszej kolumnie mam 3 guziczki które pod odświeżeniu zawsze ustawia się 1 pozycja (ta na samej górze), środkowa wartość kolumny zawsze jest na swoim miejscu. Nawet po odświeżeniu wartości radio są takie same. Natomiast ostatnia wartość tabelki po odświeżeniu zawsze znika. Zdjęcie: Odwiedź moją stronę
css: #tabela_menu_lewe { border: 1px solid black; border-collapse: collapse; background-color: #ffc; width: 20%; height: 15em; text-align:left; float: left; } #tabela_menu_lewe td { border: 1px solid #000 } Ten post edytował graby0 2.10.2013, 19:14:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po tym co napisałeś srednio czaje jak wygląda ten problem, ale tak na szybko:
Twoj problem lezy w kazdym value:, masz w nich mega syf !
nawet nie jestem pewien czy wartosc 'checked' wychodzi po za VALUE Ten post edytował gitbejbe 2.10.2013, 13:57:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 17:53 |