![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziś mam dość nietypowy problem; a mianowiscie mam za zadanie zrobić konwereter plików 3d do pliku STL.
Dla rozjaśniena podam link do przykładu Wiem,że wykorzystywana jest tam ta biblioteka Wiem jeszce, że na stronie przykładu wykorzystuje się wywolanie podanej wyżej biblioteki za pomocą lini komend. Niestety w manualu nie mogę znaleść informacji jaki plik należy wywolać :/ Może kiedyś ktoś z niej korzystał i może mi pomóc w pisaniu mojego skryptu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To z czym właściwie potrzebujesz pomocy? Z PHP czy tą biblioteką?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli z biblioteką to chyba złe forum wybrałeś? My pomagamy z PHP. Potrzebujesz binarek, które będziesz mógł uruchomić po stronie serwera. Uruchomienie tego przez PHP to kwestia jednej linijki kodu.
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Po prostu myślałem, że może ktoś z niej korzystał i ma jakieś doświadczenie; ale wybrałem inną bibliotekę i z nią nie było problemu. Teraz tylko szukam jakiegoś rozwiazania, które wyświetliło by mi podgląd pliku STL i nie zawieszało się przy skomlikowanych modelach. Najlepszym rozwiązaniem był by chyba flash; ale oczywiście jestem otwty na wszystkie propozycje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepszy byłby WebGL.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 11:32 |