Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Przywrucenie starej bazy danych do nowej., myphp sql 5.1
asautoonderdelen

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie,

Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi.

Potrzebuje się dowiedzieć jak mogę przywrócic 2 bazy danych no nowy serwer.
Moja baza danych opierała sie na serwerze (przykład): db1.hosting.pl lecz niestety osoba która zajmowała się moją stroną nie zrobiła tego za co zostało mu zapłacone a wymaga od mnie jeszcze więcej pieniedzy. Gdyż wszytsko na tej stronie zrobił mój znajomy. Niestety ta osoba miała dostęp do bazy danych bo po otrzymaniu maila z groźbą o useniecie strony z internetu nie zdązyłem zmienić hasła do bazy danych.

I tak jak wspomniałem wyrzej wszytskie dane strony była zawarte na serwerze ( przykład db.1hosting.pl)
Firma hostingowa utowrzyła mi drugi serwer o nazwe ( przykład db3.hosting.pl)

Przed usunieciem z pierwszej bazy danych udało mi sie wyeksportować 2 pliki ( przypuszczam że to są 2 bazy danych).

Jeden o nazwie information_schema a drugi o nazwie użytkownika.

Ten o nazwie użytkownika wszedł bez problemu musiałem tylko zmienić nazwe użytkownika. wszytsko się zimportowało na nowy serwer bez problemu.

Natomiast drugi plik information_schema, z nim jest więcej problemu. Od początku wykakuje mi bład:

Zapytanie SQL:

--
-- Baza danych: `information_schema`
--
CREATE DATABASE `information_schema` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1044 - Access denied for user 'm1_9c*****8'@'%' to database 'information_schema'

Z pomocą notepad ++ zmieniłem również nazwe użytkownika, i numer ip serwera.

Ale nadal wyskakuje ten bład.

Może mnie ktos poinstruowac jak wgrać te pliki żeby moja strona znów była online.

Dziękuje,

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:07