![]() |
![]() |
--IceMan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak moge skutecznie zabespieczyc baze danych i plik glownu php przed kopiowaniem i wlamaniami. Moje zabespieczenie "Anty wlamaniowe" ktore zrobilem m
niestety nie dziala. Naprawde bede wdzieczny za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak moge skutecznie zabespieczyc baze danych Dobre pytanie, wiele osób przedstawia tą problematyke w artykułach i książkach a i tak nie ma złotego środku. Są oczywiście zasady, których nalezy sie bezwględnie trzymać. W twoim przypadku -widząc po pisowni i problemie, widzę 2 rozwiązania. Albo zmień zainteresowania albo weż się do roboty i zacznij się uczyć, a wiedzy daleko szukać nie trzeba: Prosze bardzo: KLIK Cytat plik glownu php przed kopiowaniem i wlamaniami żartujesz sobie ? Cytat Moje zabespieczenie "Anty wlamaniowe" ktore zrobilem niestety nie dziala Z racji tylko na to zdanie, pozwoliłem sobie podejść do Twojego "problemu" z ironią. Gdzie te zabezpiezcenie anty włamaniowe ? wymieniłeś drzi w domu z drenianych na stalowe a mimo tego i tak ktoś włamał się w nocy i ukradł Ci pliki z serwera ? Pokaż poprostu co napisałeś, a nie zaśmiecasz tylko forum Ten post edytował gitbejbe 27.09.2013, 07:05:10 |
|
|
--IceMan-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam cos takiego:
#### ZABEZPIECZENIE PRZED NIEAUTORYZOWANYM DOSTEPEM #### #### ZABEZPIECZENIE PRZED NIEAUTORYZOWANYM DOSTEPEM #### if(!preg_match('/^91\.197\.15\.[0-9]{1,3}$/', $ip)) { header('Location: http://darujsetakielinki.pl'); exit(log1($ip)); } function log1($ip){ extract($GLOBALS); $fp = fopen("baza_txt/dostep.php", "a"); flock($fp, 2); fwrite($fp, "".$ip."\r\n"); flock($fp, 3); fclose($fp); } If( strpos ( $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], "GG PeekBot" )===0 ){ $main->cmdd('hack hack ;c',530670);} #### KONIEC ZABEZPIECZENIE PRZED NIEAUTORYZOWANYM DOSTEPEM #### |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale przed czym tutaj zabezpieczasz? Przed wejsciem z innego IP niz chcesz? IP mozna ustawic na taki jaki sie chce.
Napisz co cchesz konkretnie osiagna, przed czym zabezpieczyc. A na przyszlosc daruj sobie linki do durnych stron. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam cos takiego: aha, czyli to nawet nie Twój kod tak więc raczej nikt tutaj Ci nie pomoże, skoro nawet nie wiesz z czym masz problem ; ) to co pogazałeś nie ma żadnego znaczenia. Naprawde wejdz w ten link co Ci wcześniej podałem i zacznij samemu to ogarniać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:28 |