Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [WYKONAM]Przeróżne skrypty PHP
juppi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Szukasz wolnego strzelca, który szybko napisze dla ciebie odpowiedni kod oraz nie zarząda za niego krocia ? dobrze trafiłeś jestem do Twojej dyspozycji.

A więc cześć, jestem Kamil programowaniem w PHP zajmuję się od dwóch lat jednak wiadomo jak każdy młody chłopak miewałem długie przerwy. Na pewno nie jestem świeżakiem w tym języku, wykonywałem już trochę zleceń dla osób prywatnych. Wykorzystuję bazę danych MySQL (używam PDO do zapytań), programuję obiektowo, staram się pisać najprostszy i najbardziej wydajny kod a co najważniejsze szybko się uczę. Jeśli masz jakieś szybkie zlecenie myślę, że to ja będę strzałem w dziesiątkę.

Jeżeli chcesz skorzystać z usług młodego programisty które będę na pewno tańsze od osób z 'branży' i najprawdopodobniej wykonane owiele szybciej kontaktuj się ze mną.

Portfolio: Aktualnie nie zostało skończone : )

Email: kamiljuppi@gmail.com

GG:26659596
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
i najprawdopodobniej wykonane owiele szybciej
Jak na osobe, ktora ciagle sie uczy a php nie zajmuje sie tez za dlugo, to skad ta pewnosc ze szybciej wykonasz cos od osoby z "branzy"? Dobrze, ze nie wspomniales nic tez o "lepiej" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
solr

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@juppi Możesz pokazać przykładowy kod i twój najlepszy projekt?
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.12.2025 - 23:47