![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Szukasz wolnego strzelca, który szybko napisze dla ciebie odpowiedni kod oraz nie zarząda za niego krocia ? dobrze trafiłeś jestem do Twojej dyspozycji.
A więc cześć, jestem Kamil programowaniem w PHP zajmuję się od dwóch lat jednak wiadomo jak każdy młody chłopak miewałem długie przerwy. Na pewno nie jestem świeżakiem w tym języku, wykonywałem już trochę zleceń dla osób prywatnych. Wykorzystuję bazę danych MySQL (używam PDO do zapytań), programuję obiektowo, staram się pisać najprostszy i najbardziej wydajny kod a co najważniejsze szybko się uczę. Jeśli masz jakieś szybkie zlecenie myślę, że to ja będę strzałem w dziesiątkę. Jeżeli chcesz skorzystać z usług młodego programisty które będę na pewno tańsze od osób z 'branży' i najprawdopodobniej wykonane owiele szybciej kontaktuj się ze mną. Portfolio: Aktualnie nie zostało skończone : )
Email: kamiljuppi@gmail.com GG:26659596 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat i najprawdopodobniej wykonane owiele szybciej Jak na osobe, ktora ciagle sie uczy a php nie zajmuje sie tez za dlugo, to skad ta pewnosc ze szybciej wykonasz cos od osoby z "branzy"? Dobrze, ze nie wspomniales nic tez o "lepiej" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 8 Dołączył: 11.08.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
@juppi Możesz pokazać przykładowy kod i twój najlepszy projekt?
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 23:47 |