![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie, jakich usług wam w internecie brakuje, i chodzi mi o poważne wypowiedzi, może usługa sprawdzania skryptów lub usługa optymalizowania skryptów, lub może bank zleceń na skrypty i programy.
Czego potrzebuje programista? Coś czego nie ma w necie, przynajmniej polskim ![]() Pozdrawiam -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...chyba czasu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
pomysłu, natchnienia, motywacji do roboty...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Milego damskiego towarzystwa, ktore uprzyjemniloby prace
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
oj, nie wiem... Damskie towarzystwo rzadko kiedy motywuje do pracy. A przynajmniej nie w tym sensie.
![]() Co nie znaczy, że się nie przydaje - wprost przeciwnie... Do pracy najważniejsza jednak jest ... __KAWA__ (czarna, gorzka, duża ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Kawa to coś, czego mój żołądek nie trawi od dwu lat. Ale za to świeże powietrze bez fajek, motym muzyczny w uchu, wygodne krzesło/fotel i dobry, duży monitor. najlepiej LCD ~17" - z własnego doświadczenia wiem jakie to wygodne.
A damskie towarzystwo, to przed (motywacja) i po (odpoczynek po pracy). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
podstawa wszystkiego jest motywacja bez tego nic nie zrobie
![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
itsme: a Twoja Druga-Ta-Lepsza-Połowa ma jakiś wkład w motywację? (
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
taaa zwlaszcza wieczorem: NO WYLACZ JUZ TEN KOMPUTER za 3 godziny idziesz na 7.00 do pracy
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
4 rano to nie wieczór. To tak w kwestii formalnej
![]() Wieczór to jeste teraz. Czas zjesc kolację i udac się na zasłużony odpoczynek. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
wlasnie dla mnie to wieczor
![]() ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Swój człowiek... Choć dziś planuję wyłamać się, i pójść spać ... dzisiaj
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
no ba swieta ida
![]() trzeba odespac bo nastepne to maj i dopiero grudzien ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:27 |