![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wszytskie (darmowe) dodatki do FF, dają możliwość odświeżenia co jakiś czas. Czy isnieje jakiś, któremu moge podać konkretną godzine odświeżenia? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cron / Harmonogram zadań Windows i polecenie firefox www.google.com powinno zrobić robotę.
Ten post edytował sowiq 26.09.2013, 08:09:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O danej godzinie zaczyna się rejestracja na studia i serwer pada 2-3sek potem z przeciążenia, żeby sie zarejestrować musze odswieżyć w odpowiednm czasie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja nie pytam po co Ci to
![]() BTW, rejestracja na studia na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, czy jak?? I to w ostatnim tygodniu września? WTF? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może rejestracja na przedmioty?
Tak czy siak samo odpalenie strony w ciągu 2 s. nie wystarczy ci do dokonania rejestracji, jak sądzę oprócz wyświetlenia strony musisz się też zalogować, wybrać coś, zapisać a to będzie się odbywać już w momencie kiedy serwer będzie przeciążony -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale ja nie pytam po co Ci to ![]() BTW, rejestracja na studia na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, czy jak?? I to w ostatnim tygodniu września? WTF? ![]() Tak, źle sformowałem pytanie dlatego poniżej doprecyzowuje. Tak rejestracja na UJ jest kto pierwszy. Cytat nie wystarczy ci do dokonania rejestracji, jak sądzę oprócz wyświetlenia strony musisz się też zalogować, wybrać (...) Jasne, ale to mi da już jedno przejście więcej (potrzebuje trzech). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:18 |