![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam dwa pliki, w jednym index.php mam 2 kolumny z text arena. w drugim plikodczytu.txt - Mój problem polega na tym że potrafie odczytać (jak wiekszość ) plik "plikodczytu.txt w index.php
Ale nie potrafie zrobić tak żeby index.php miał swoje ID i np Jak bedzie Index.php=id1 to pobierze z pliku.txt Jeden caly wiersz Plik txt. wyglądałby: ID 1 | TEKST 1 | TEKST 2 W index.php gdy ID byłoby 1 W kolumnie pierwszej wyświetlałby sie TEKST 1 a w kolumnie drugiej tekst 2. Oraz Gdybył nacisnął przycisk Wyślij (te 2 kolumny to prosty formularz) Od razu ładowałaby mi się strona Index.php=id2 Bardzo pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź pozdrawiam =)
chodzi mi o to żeby gdy bedzei index.php=$id np 1 a baza bedzie wygladala tak 1 ||Pytanie || Odpowiedź 2 || Drugie pytanie || Druga odpowiedz a pozniej jak nacisne przycisk wyslij zmieni sie na index.php=$id 2 i tak dalej Naprawde mi na tym zależy pomożcie mi ![]() ![]() ![]() nikt nie pomoze? to naprawde wazne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:31 |