![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę drobny skrypt, który łączy się ze stroną i wyświetla wszystkie linki, które znajdują się na tej stronie. Lecz mam drobny problem.
Wszystko w zasadzie działa już jak należy, lecz chcę zmienić jedną rzecz, z którą nie mogę sobie poradzić. Kawałek kodu strony:
Chciałbym, aby wyświetlało tylko i jedynie "wodbkopr.sytes.net" + wszystkie pozostałe adresy. Obecnie wyświetla wszystkie linki do obrazków, stron itd. co mi nie odpowiada, ponieważ jest zbyt duży harmider. Na większym przykładzie:
Chciałbym, aby wyświetliło: wodbkopr.sytes.net emperia-online.servegam... thunderot.servegame.com baiakiice2013.servegame... otpokemon24hs.servegame... Jakieś propozycje? ![]() Ten post edytował Mades 21.09.2013, 10:45:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
preg_match_all(|<tr.+?<th><a .+?>(.+?)</a></th>|s);
cos takiego na szybko naskrobalem powinno naprowadzic ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:58 |