![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Chcę zakodować stronę jakimś zewnętrznym softem. Słyszałem, że stosowanie Zenda na serwerze (Zend Optimizer) spowalnia jego działanie i Admini nie chcą go instalować. Na ile to prawda? Jak sprawa sie ma z darmowym MMCache. Pozdrawiam, T |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Zobacz wyniki testów. ... a jesli to Cie nie przekonuje - sam je wykonaj, lub uzyj google. pozdrowka anas |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat www.home.pl - one of biggest polish hosting service (about 10000 domains hosted) Skoro home.pl go używa, to chyba można go polecić ;-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka ponownie.
Oczywiscie chodzi Ci o Turck MM Cache - w przypadku home.pl - pozatym home.pl nie jest dla mnie wyznacznikiem co dobre co zle - ja ich postrzegam jako lepszy marketing niz jakosc uslug - no ale to pewnie tez dlatego ze to moja konkurencja jakby nie patrzec ![]() pozdrawiam anas |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo mi sie wydaje albo Truck stoi w miejscu od roku.
-------------------- pozdrawiam
Krzysiek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety stoi ...
![]() ![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:13 |