![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Panowie mam pewien problem mianowicie tabele boxy w niej identyfikatory 1,2,3 itd. Jest do tego druga tabela o nazwie boxy_artykuły jak sama nazwa mowie do boxa przypisany jest artukuł. Podgląd: boxy: id| nazwa | update 1 | ala ma kota | 2 | tu tez go ma | 3 | a tu juz nie | boxy_artykuły id|id_box|nazwa 1 |1 | cos 2 |1 | ktos 3 |1 | lub 4 |2 | eeee 5 |3 | rrrr zatem pobieram sobie boxy daje foreach a w nim kolejne zapytanie tylko do boxy_artykuły i daje WHERE id_box='".$value['id']."'; jak sobie dam echo ok pokazuje mi, tylko co ja chce zrobić dać update boxy tylko z połaczonymi nazwami czyli jak mam id 1 pobieram pobieram id_box 1 nazwy mam cos ktos lub i daje update boxy gdzie WHERE bedzie id = 1 poczym w tabeli boxy otrzymam cos takiego id| nazwa | update 1 | ala ma kota | cos ktos lub 2 | tu tez go ma | 3 | a tu juz nie | Proszę o pomoc bo na chwile obecna dodaje mi sie tylko ( lub ) czyli ostatnia wartość z tabeli boxy_artykuł. Pozdrawiam dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:11 |