![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapragnąłem zaopatrzyć się w jakąś nową pozycję na moją półkę. Najpierw był symfonia c++, potem kurs html+css który nie przypadł mi do gustu..., mam jeszcze coś o php, java script, ajax ale tych ostatnich jeszcze nie czytam bo czuję ,że jeszcze przyjdzie na nie pora ![]() Może teraz pora udoskonalić swoje umiejętności (których nie ma) CSS 3 kupując dobrą książkę ![]() Przeglądam stronkę helionu i co troche pojawia się coś nowego. Oczywiście opinie wszystkie pozytywne, bo chyba ktoś u nich na etat pracuje pisząc te komenty do wszystkich książek ![]() Mógłby ktoś uczciwy i dobroduszny pomóc mi w doborze czegoś odpowiedniego?? Tak przy okazji, szukam również czegoś ciekawego o sieciach. Jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma dobrej książki o css, radzę poczytać blogi webdevów np. css tricks, designfloat etc.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co powinienem kupić lepszego
![]() Chciałbym usprawnić tworzenie stron |
|
|
-practic- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokazałeś jedną z najgorszych stron do nauki
![]() -------------------- |
|
|
-practic- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
wc3 trzeba traktowac jako encyklopedie jezeli sie nie zna podstaw - super
Ty lobopol za to nie pokazales alternatywy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak już znasz podstawy
polecam ten kurs obejrzałem i dość szybko i ciekawie a co naważniejsze fajnych rzeczy sie dowiesz http://eduweb.pl/kursy/css/css3-w-praktyce.html |
|
|
![]()
|
|
ech practic, alternatyw jest mnóstwo od codeschool po http://www.codecademy.com/ w zasadzie to drugie na początek jest niezłe, a pierwsze jak ma się nieco pieniędzy na wydanie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 06:25 |