![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy mógł by mi ktoś pomóc napisać kod który będzie animowal wyświetlanie tekstu?
Jak to ma wyglądać : tekst ma się pojawiać od lewej strony do prawej. W jakim języku: Obojętne mi to byle działało. Z góry dziekuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No na pewno nie w php..... przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do hydeparku też nie pasuje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Do hydeparku pasuje wszystko, co nie pasuje nigdzie indziej.
Chyba ze miales na mysli Gielde ofert..... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Kod <marquee behavior="scroll" direction="right">Tekst :D</marquee>
Ten post edytował cojack 17.09.2013, 12:31:22 -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najbrzydsze, ale najprostsze rozwiązanie:
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciii ...
To miało trafić na giełdę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie co bardzo dziękuję za odpowiedzi ale nie oto mi chodziło i bardzo dobrze o tym wiecie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki dokładnie o taki efekt mi chodzi!
A ma ktoś pomysł lub mógł mi wytłumaczyć jak zrobić aby strona zmieniała treść a nie odświerzała się ? Chodzi żeby zmieniał się adres ale było to widać tylko po treści strony + adres ale nie będzie się odświerzała. Próbowałem jQuery history ale nie zbyt to działało. Przepraszam za odświeżanie tematu przed 24/h ale myślę że lepsze to niż otwierać nowy temat. Wcześniejsze zadane przezemnie pytanie nadal jest nie rozwiązane i mam kolejne.
Problem polega na tym że potrzebuje 2 takie scrypty na stronie. Ten kod jest w class a żeby było możliwe zamieszczenie go 2 razy potrzebne jest ID zs tego co się orientuje. Mógł by ktoś wytłumaczyć jak to zrobić i wytłumaczyć co i jak żebym wiedział na przyszłość. @Refresh. Potrzebuje pomocy przy tym że jeśli ktoś przechodzi do innego pliku to żeby nie było obrazka wczytywania. Pomoże ktoś? Ten post edytował RosheD 17.09.2013, 19:51:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:14 |