|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Problem jest troszkę dziwny, ale do rzeczy. Aktualnie pracuje nad projektem, który składa się z programu napisanego w C++, który działa jako daemon, zbiera pewne informacje i zapisuje je do bazy. Następnie są one wczytywane poprzez aplikację w PHP, która wyświetla je w postaci wykresów oraz tabel. Roboczo nazwałem ją webservice, jednak trochę to nie pasuje i szukam jakiejś bardziej przystępnej nazwy, najlepiej w po polsku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niestety nic sensownego nie przychodzi mi do głowy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Strona z wynikami? Result? Output?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Interfejs graficzny / użytkownika.
Prezentacja / prezenter danych. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzięki za podpowiedzi. Użyłem nazwy prezenter, może sie przyjmie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 14:18 |