Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Portal/Forum php... od czego zacząć - nauka/poradnik
robredo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszsytkich forumowiczów, proszę o wsparcie moich chęci.

Chciałbym spróbować swoich sił w postawieniu strony która ma być Portalem/Forum , może mnie naprowadzicie po tym jak opiszę jej funkcjonowanie:
Strona ta miałaby służyć mi, moim znajomym i innym osobom które byłby by zainteresowane tą tematyką. Codziennie pojawiałby się wpis porządkowy do którego inni mogliby dodawać swoje komentarze w którym to nawiązywały by się dialogi/wymiana zdań. Do tego chciałbym mieć na stronie czat/shoutbox poczytałem troszkę i zdecyduje się prawdopodobnie na mChat.

Pytanie i prośba do Was o pomoc... jak się do tego zabrać, macie jakieś ciekawe poradniki dla początkujących na podstawie których mógłbym się wspomagać i uczyć... bo uczyć się chcę tą stronkę, tak chyba najłątwiej, a nie na sucho.

Podpowiedzcie też w jakim języku/wersji php najlepiej się do tego zabrać. Wspomnę na koniec że w przyszłości chciłbym dodać jakieś rankingi itdtronie

Ostatnie pytanie, na jakiej stronie/ darmowym hostingu testować moje poczynania (w przyszłości gdy już postawię ją będzie ona stała na dedyku)

Ten post edytował robredo 16.09.2013, 18:56:27
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:52