![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszsytkich forumowiczów, proszę o wsparcie moich chęci.
Chciałbym spróbować swoich sił w postawieniu strony która ma być Portalem/Forum , może mnie naprowadzicie po tym jak opiszę jej funkcjonowanie: Strona ta miałaby służyć mi, moim znajomym i innym osobom które byłby by zainteresowane tą tematyką. Codziennie pojawiałby się wpis porządkowy do którego inni mogliby dodawać swoje komentarze w którym to nawiązywały by się dialogi/wymiana zdań. Do tego chciałbym mieć na stronie czat/shoutbox poczytałem troszkę i zdecyduje się prawdopodobnie na mChat. Pytanie i prośba do Was o pomoc... jak się do tego zabrać, macie jakieś ciekawe poradniki dla początkujących na podstawie których mógłbym się wspomagać i uczyć... bo uczyć się chcę tą stronkę, tak chyba najłątwiej, a nie na sucho. Podpowiedzcie też w jakim języku/wersji php najlepiej się do tego zabrać. Wspomnę na koniec że w przyszłości chciłbym dodać jakieś rankingi itdtronie Ostatnie pytanie, na jakiej stronie/ darmowym hostingu testować moje poczynania (w przyszłości gdy już postawię ją będzie ona stała na dedyku) Ten post edytował robredo 16.09.2013, 18:56:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:52 |