![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem skrypt paginacji, który działa poprawnie i wyświetla dobrze strony i wyniki.
Natomiast chcę to ulepszyć. Mianowicie wygląda to tak, że wyświetla wszystki strony: Poprzednia [1] [2] [3] [4] [5] [6] itd. Następna Chcę, że jeśli stron jest więcej od "x" to wygląda to tak: Pierwsza Poprzednia 11 12 13(aktualna) 14 15 Następna Ostatnia Co do pierwszej, ostatniej to wiem, mam już kod. Ale chodzi o wyświetlenie aktualnej strony w środku oraz "y" sąsiadujących. Nie wiem jak to sobie wyobrazić w pętli ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jeśli w GET trzymasz aktualny numer strony to warunek bardzo prosty ==
Jeśli chcesz wyświetlić 2 mniejsze i większe to <> i dodajesz i odejmujesz 2 ![]() Pokaż kod |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz wyświetlić 2 mniejsze i większe to <> i dodajesz i odejmujesz 2 ![]() Nie do końca tak prosto, bo stron więcej niż jest. Kod jest tak długi, bo to wyszukiwarka.
Od linii 72. widać, że kombinowałem napisać coś włanego i właśnie to trzeba zmodyfikować |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:16 |