![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-karek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej, mam pytanie odnośnie synchronizacji włąsnego kalendarza na włąsnej stronie z kalendarzem google.
Oczywiscie wiem o api google i tym się zajmę ale nie doczytałem tam, czy jest tam tam stricte synchronizacja, czy muszę całą synchronizacje przeprowadzic sam, czyli: Pobrac eventy z google i zobaczyc czy sa one u mnie czy nie. Jak nie ma to dodac do mnie. Jak sa ale sie zmienily to zmienic. Jak nie ma w google a u mnie jest z oznaczeniem, ze byl w google to musze u mnie go usunac. Jak nie ma w google, a jest u mnie to musze dodac do google. Jak u mnie usunalem event, ktory byl w google, to musze usunac i w google Tak, musze tak wlasnie robic wszystko sam recznie czy moze google sam daje jakas taką synchronizacje? |
|
|
-karek- |
![]()
|
Goście ![]() |
I jak tam? Wie ktoś coś może na ten temat?
|
|
|
-karek- |
![]()
|
Goście ![]() |
To moze chociaz ktos pomoze mi w pobraniu listy kalendarzy przy pomocy tego google api?
Robie tak jak napisali w dokumentacji, czyli generuje te oath2, wpisuje clientid, secret key itp i on mnie przenosi na strone logowania google. Sadzilem ze majac to, to nie musze sie juz nigdzie logowac. No jak ja niby mam pobierac kalendarze uzytkownikow w tle na serwerze jak on mnie przenosi na strone logowania do google? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:31 |