![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Tworzę formularz wysyłający dane ogłoszenia do bazy danych mysql. Niestety stoję na części odejmujących dane po zaznaczeniu pola chcakbox. Kolejnym problemem jest to że nie mogę odjąć wartości 0.01 czyli 100 części wartości 1. Natomiast zostaje odjęta wartość 0.1. Mam następujący kod:
Proszę o pomoc w rozwiązani tego problemu. Ten post edytował mateuszmz2 16.09.2013, 10:21:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca rozumiem ale...
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem if($data['bank'] == 0.00) {
Niestety mając 0.4 a łączne koszta 2-dwóch usług to 1.5. Ogłoszenie dodane efekt na koncie -1.1 a chodzi o to by jeśli nie stać mnie na 1 z usług to wyświetli błąd że mnie nie stać na wykupienie danej usługi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 21:55 |