![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje spolszczenie do tego forum dokladnie takie jak jest na waszym forum bez gg and tlen mod najelpiej z acp od razu zeby bylo spolszczone tylko bez gg and tlen mod bo na kazdym serwisie jest tlen i gg a ja potrzebuje takie spolszczenie jak na waszym forum z gory dziekuje
Jezeli ktos nie moze umiescici linka to moze mi wyslac na maila Souldreamer89@o2.pl Z gory THX |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nei zapodawajcie mi linkow z ibplanet i powiaznych z nimi bo tam maja od razu z modem gg and tlen a ja potrzzebuje bez modow najpospolitsze tlumaczenie 1.3
Ten post edytował Souldreamer 24.10.2004, 16:46:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rzeczywiscie zamiama w dwoch miejscach tlumaczenia to problem . zawsze mozesz zaczac od nowa
|
|
|
![]()
|
|
no to pwoeidz mi gdzie zmienic jak tam sa jeszcze wartosci skryptu sendgg itp
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W windowsie masz opcje "szukaj" . Wyszukaj tekst ktory Ci nie pasuje i zmien .
To IBPlanet robilo tlumaczenie do IPB i nie sadze zeby jeszcze jakies istnialo . Mozesz sie zadowolic tym co jest albo zrobic wlasne . |
|
|
![]()
|
|
a masz moze forumz wbudowanym tlen and gg modem oczywiscie w pewlni dzialajacym oraz sposlczonym acp ?
ale w pewellni dzialajace musi byc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IBplanet - ni ma stronki,tylko forum,a tam tak obijają w bawełnę...
A więc gdzie można znaleść 'pl' do IPB 1.3 Final ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:59 |