![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Mam mały problem ze stroną. Wyświetla mi taki oto komunikat : Parse error: syntax error, unexpected '<' in /srv/disk3/1212290/www/nurbs.pl/index.php on line 18 . Próbowałem sam rozwiązać problem lecz nie mam pojęcia w jaki sposób dopisać lub usunąć "<" aby smigało. Myślę, że dla Was będzie to chwila. Z góry dziękuje za pomoc.
![]()
Ten post edytował robek997 13.09.2013, 13:21:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba nie jest kod pliku w którym jest błąd. To kod szablonu dla wordpress'a a problem jest w pliku index.php w katalogu w którym zainstalowany jest wordpress.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście. Wstawiłem już odpowieni plik i niestety nadal nie wiem co zrobić z "<?" w 18 linijce
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszej linijce otwierasz <?php a potem znowu otwierasz tzw. short tagiem. Poprostu usuń to co jest w 18-tej linijce ("<?")
-------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
Tak też zrobiłem po czym wyświetla mi się komunikat : "Strona internetowa nie jest dostępna" lub "Brak odebranych danych" =/ Ktoś wie gdzie może tkwić problem?
Edit: Zauważyłem ze po dłuższym ładowaniu strony i pokazaniu powyższego komunikatu na górnym pasku pojawia mi sie link : http://verification.mvpitsolutions.com/lan...%20Content.html Doczytałem ze jest to jakiś wir atakujący index.php. Usunąłem wszsytko po znaczniku <?, ale problem pozostał. Może zainfekowany jest jeszcze jakiś inny plik? Macie pomysły? Ten post edytował robek997 13.09.2013, 14:04:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj na początku tego pliku
Cytat Usunąłem wszsytko po znaczniku <? a zamieniłeś ten znaczek na ?> -------------------- Wykonuje zlecenia na pobieranie danych ze stron i różne boty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 12:57 |