![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem: wyświetla mi się na stronie po wejściu fancybox z obrazkiem (JPG), który chciałbym by był klikalny, tj po jego kliknięciu zamyka się fancybox i strona się przekierowuje (za pomocą np. window.parent.location.href ) problem w tym, że to nie działało, nawet z takim prostym testem, jak poniżej:
po kliknięciu w obrazek nie wyświetla się alert... co jest nie tak? walczę z tym już od wczoraj, nie znalazłem rozwiązania w sieci :-( sam fancybox wyswietla się, ale nie reaguje na onClick.. Ten post edytował f4ll3ns3raf1n 13.09.2013, 08:55:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 7 Dołączył: 3.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...a zapoznałeś się z dokumentacją fancybox?
..ja tam nie widzę aby udostępniał metodę onClick (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował WiruSSS 13.09.2013, 11:24:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast do dokumentacji pierw zajrzałem do google'a i znalazłem taką metodę w propozycjach rozwiązania.
nic, poszedłem na około: iframe wyświetla plik z kodem HTML, w którym to jest link w postaci obrazka. dla potomnych może się przydać jedna rzecz: target=_top, aby link otwierał się w głownym oknie, a nie iframe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 07:02 |