![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od odkoło 3-4 lat zajmuje się html,xhtml,html5,css,css2,css3,php,php oop, zend framework, mysql, javascript, jquery, cms joomla,cms wordpress. Przczytałem trochę książek na ten temat, przewertowałem sporo interentu. Ale tak do końca nic mi nie wyszło w tej branży:). Mam 28 lat. Nie chciał bym stracić spędzonego czasu na marne a wiem że trochę wiem w tym temacie. Trafiłem do firm kliku. Ustawaiałem im szablony graficzne przy pomocy xhtml, css. Postawiłem kilka stronek. Robiłem modyfikacje na stronach. Wszystko nie za dużą kasę. Żadna z firm nie podała mi fajnej umowy zawsze tzw. śmieciowe. Moje pytanie: Może nie potrzebnie startowałem na stanowisko programista php. Są inne stanowiska w IT na które mogę wystartować? Np: Konsultant do wdrażania aplikacji iternetowych hm? Mój tytuł ze studiów to inżynier oprogramowania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozejrzyj się po wszystkich ofertach w dziale ofert IT i sobie wybierz co Cię interesuje, jeez.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech, a czego się nauczyłeś na studiach?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Cykcykacz a moze po prostu problemem jest, że tak troche malo sie orientujesz w tym co robisz?
Cytat od odkoło 3-4 lat zajmuje się html,xhtml,html5,css,css2,css3,php,php oop, zend framework, mysql, javascript, jquery, cms joomla,cms wordpress. np. z tego opisu wynika, ze teoretycznie powinienes znac sie juz calkiem niezle na tym wszystkim co tu wymieniles, ale z praktyki wiem, ze tak nie jest. Jeszcze nie tak dawno np. sam pisales, ze js zajmujesz sie z doskoku. Widzialem ze np. z js masz problemy. Mialem okazje zobaczyc, ze z HTML masz niesamowite problemy i ze nie rozumiesz prostych rzeczy jak np to, ze nie mozna tego samego ID nadawac kilku roznym elementom. Tlumaczylem ci to przez kilka tematow a do Ciebie w ogole to nie docieralo. Jak grochem o sciane. Tak wiec osobiscie uwazam, ze problemem jest tutaj Twoja wiedza w danym temacie oraz umiejetnosc uczenia sie, a nie firmy, ktore daja ci smieciowe umowy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to złośliwe co napiszę, ale też wiele razy czytając Twoje tematy dziwiłem się, że osoba z tyloma postami zadaje tak proste pytania. Musisz bardziej popracować nad sobą. W dzisiejszych czasach, jeśli jesteś ponadprzeciętny w tej branży, to pracodawcy zabiegają o umowę o pracę z długim czasem wypowiedzenia, a nie pracownicy.
Ten post edytował Damonsson 13.09.2013, 08:24:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok,
dzięki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:36 |