![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewnym hostingu mam kilka domen z którymi nie ma żadnych problemów oprócz jednej ;p
Wrzuciałam wordpresa i wyskoczyło Forbidden You don't have permission to access / on this server. Pomyslałam, że zrobiłam coś nie tak z wordpressem usunęłam go i wrzuciałm na ta domenę plik index.php oraz obrazek aby sprwdzić czy to wyświetli. Równiez wyskakuje ten komunikat Forbidden.... Domena ma dobrze przekierowane dnsy już od kilku dni a także dobrze jest podpięta do panelu admina. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uu angielski się kłania, nie masz uprawnień do tego katalogu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam ten sam problem ale już z inną domeną i nie stoi na niej wordpress tylko chce żeby powstała zwykła strona.
Przez jakiś czas na tą domenę byl wrzucony obrazek i wszytsko śmigalo dzisiaj gdy chciałam wrzucić prosta stronkę wraz z .htaccess wyskoczył ten błąd. Usunełam .htaccess jednak to nic nie dało a zatem usunęłam wsyztsko i wrzócłam spowrotem obrazek, który był wcześniej, ale nadal jest błąd 403 ;/ W czym tkwi problem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W czym tkwi problem? W wyłączonym listowaniu plików w konfiguracji serwera WWW. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Cytat W wyłączonym listowaniu plików w konfiguracji serwera WWW. Ale pozostałe domeny na tym serwerze śmigają. Na pozostałych dmenach są wordpressy oraz proste strony z takim plikiem .htaccess
Jak włączyć to listowanie? Nikt nie ma żadnego pomysłu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:46 |