![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam kolegów
Potrzebuję zasubmitować formularz html (nie ajaxem, po prostu zasubmitować) do którego wstawiam dynamicznie kolejne inputy. W tej chwili do $_POST wysyła mi tylko inputy, które już były w dokumencie, dynamicznie dodawane inputy są ignorowane. Ktoś wie jak osiągnąć w/w cel? Błędów w kodzie nie mam, nie wiem tylko jak to zasubmitować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod, bo możemy strzelać co robisz źle.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Pokaż kod.
Działający przykład: Kod <!DOCTYPE html>
<html lang="pl"> <head> <meta charset="utf-8"> <title>Spawn Framework</title> <script> function add_inputs() { document.getElementById('add').innerHTML='<input type="text" name="dwa">'; } </script> </head> <body> <?php if($_POST){ echo '<pre>'; print_r($_POST); echo '</pre>'; } ?> <form action="" method="post"> <input type="text" name="one"> <div id="add"><span onclick="add_inputs()">Dodaj inputy</div></div> <input type="submit" value="submit"> </form> </body> </html> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:32 |