![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej..
Nie wiem dokladnie jak zatytułować wątek więc w razie czego z góry przepraszam. Przybywam do Was z pytaniem czy znacie jakieś dobre rozwiązanie dla sytuacji kiedy mam następujący kod: Kod <script type='text/javascript'> $(document).ready(function(){ $("#inputUsername1").mention({ users: [ foreach { username: 'teeziku', image: 'upload/avatars/default-photo.png' }, koniec foeracha ] }); }); </script> I teraz chcę objąć to foreachem dla wszystkich rekordów z bazy ( to akurat nie problem ). Tylko pytanie - jak to obejść, aby użytkownicy tego nie widzielu w źródle ( ctrl +u )? Nie fajnie będzie np. przy 10 000 użytkownikach gdy połowa strony będzie właśnie to. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisać w php? (skoro userzy mają nie widzieć kodu)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Takie pluginy zazwyczaj pozwalaja na pobieranie danych ajaxem, wowczas w zrodle strony nie musisz wymieniac nikogo. Jesli twoj plugin na to nie pozwala to zmien plugin.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:38 |