![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mój problem, który mam do rozwiązania, jest stosunkowo prosty a myślę, że warto zapytać. mam fragment kodu
i Chcę podstawić zmienną do działania jquery, w którym animuje rozciąganie diva na całą szerokość ekranu. Problemem jest składnia, ponieważ nie wiem, w jaki sposób oznaczyć przecinki i cudzysłowy aby zmienna zadziałała.
W jaki sposób zastosować drugi przedstawiony przypadek, który niestety nie chce jeszcze działać ? Z góry dziękuję za pomoc ![]() -------------------- Taaak, zaciekawiło mnie php i spróbuję coś z tym zrobić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W JS znakiem łączenia elementów jest + a nie . jak w przypadku PHP. http://www.yarpo.pl/2011/01/12/konkatenacja-stringow-w-js/
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze dzięki.. głupi błąd, będę pamiętał
![]() -------------------- Taaak, zaciekawiło mnie php i spróbuję coś z tym zrobić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:17 |