![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 2 Dołączył: 4.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No z webdesignem mam małe doświadczenie, tak więć w przedszkolu:
Problem jest taki, stworzyłem formularz, poprzez kod zamieszczony poniżej. Ewidentnie jako metodę wpisałem "post" podczas gdy formularz przesyła mi się metodą "get". plik w którym jest Klasa obsługująca formularze:
Sama konstrukcja formularza:
ostatnia funkcja tutaj, sprawdza czy w bazie danych jest użytkownik(spokojnie, hasło po drodze jest hashowane). Nie jest ona ważna dla problemu. pod zmienną $zwrotna, wpisałem adres strony na której jest formularz. Zaaferowany, faktem że nigdy nie udaje się zalogować zauważyłem że dane z formularza są wpisane w nagłówku stronu, tak więc w kodzie umieściłem: tylko ostatnie wywołanie print_r zwraca mi nie pustą listę. ok, prawie odrazu po umieszczeniu tego tematu zauważyłem literówkę. metod zamiast method. przepraszam za problem, temat do usunięcia. Ten post edytował adeptofvoltron 4.09.2013, 18:42:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 2 Dołączył: 14.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
6ta linijka zmien metod na method
A idzie GETem bo to jest donyslna metoda Ten post edytował PHP_Addicted 4.09.2013, 18:58:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2013 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zanim doczytałem to już ci powiedzieli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
6-ta linijka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jedna literka a tak wiele potrafi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:28 |