![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2013 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję osoby, która miałaby być pewnego rodzaju indywidualnym Mentorem, nauczycielem. Co mam na myśli i jak to widzę? Nie chodzi o naukę online typu Skype. Chodzi mi o następujący (lub podobny) sposób współpracy: 1. Zadawanie zadań/ ćwiczeń do wykonania z danego tematu. Zaprojektowanie czegoś, drobnych rozwiązań - aby dany temat przećwiczyć, zapoznać się z nim i nauczyć. 2. Sprawdzanie wykonanych ćwiczeń, poprawianie, komentowanie ich, pokazywanie rozwiązań alternatywnych, 3. Gdy czegoś nie potrafię - oczekuję podpowiedzi abym sam wymyślił (znalazł). Tematyka jaka mnie interesuje to: - PHP (podstawy - znam ale można przećwiczyć), - PHP zaawansowany, - PHP OOP, - CSS, - MySQL (podstawy - znam ale można przećwiczyć),, - MySQLi, - PDO, - Smarty, - JavaScript, - JQuery, - Ajax. Szczegóły oczywiście do omówienia. Dodatkowo - po wybraniu danej osoby, prosiłbym o darmowy test, aby sprawdzić poziom wiedzy z php - aczkolwiek wolałbym od podstaw. Proszę o kontakt na priv wraz z propozycjami cenowymi, cv (portfolio) oraz opisem jak to rozwiązać technicznie? Pozdrawiam. Seb. Ten post edytował sebus79 4.09.2013, 11:45:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:40 |