![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój problem jest dość błachy, mianowicie potrzebuje zablokować linka wychodzi mi coś takiego
Jest dobrze, ale ja chce zablokować coś takiego module.php?galery&cmd=1 a jak wpisuje tak
To mi to nie działa... Czy moglibyście mi coś doradzić? Z góry dzięki! P.S. BBcode, oki juz zedytowalem. Ten post edytował scarface 22.10.2004, 20:28:14 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę że zupełnie nie wiesz o co chodzi w takim przekazywaniu zmiennych
na przyszłość - używaj BBCode -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki!
Nie nie wiem, szukałem w sieci jakiegoś dobrego kursu w którym naucze się wszystkiego o php, ale niestety nie znalazłem... Tak więc jeśli byłby ktoś tak uprzejmy to proszę o jakiś super kurs php z którego mogę się nauczyć przydatnych skryptów, i programowania. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.php.net/manual/pl czy jakos tak to szlo ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linki do manuali są na dole strony. w php pocz. jest przyklejony post "Kursy dla początkujących". radze tam zajżeć.
Ten post edytował ARJ 22.10.2004, 21:30:55 -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdy się wszystkiego o php nie nauczysz
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(bela_666 @ 2004-10-22 21:10:31) nigdy się wszystkiego o php nie nauczysz ![]() Wiem, że wszystkiego to się raczej nie nauczę chyba nikt nie wie wszystkiego.. ![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42 |