![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem prostą aplikacje, która co najważniejsze jako tako działa, bo takie było założenie. Chciałbym następnym razem trochę ambitniej podejść do tematu i nie opierać się tylko jedną zasadą - "oby działało". W mojej radosnej twórczości kod pisany jest strukturalnie ale dodatkowe biblioteki są już obiektowe. Generalnie bałagan ;/ Ma ktoś sprawdzony patent jak z takich wytworów przejść na rzeczy normalniej wyglądające? jak organizować pliki, foldery O frameworkach, wzorcach mvc i innych nie ma mowy nie wiele z tego (na razie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PSR, grupowanie funkcji, komentarze, odpowiednia tabulacja, folder z zewnętrznymi bibliotekami/funkcjami, może jakiś autoloader.
Ale to wszystko takie pół środki. Ostatecznie i tak jeżeli chcesz właśnie porządek to MVC (kurs typu "moja pierwsza aplikacja w MVC"), a potem zaraz jak napiszesz to i tak stwierdzisz że mimo MVC to średnio to wygląda i zainstalujesz swój pierwszy framework. Ten post edytował markonix 2.09.2013, 01:55:26 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:51 |