![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprzedam książkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty wydanie 4.
Książkę polecam. Płyta prawie nie używana. Możliwość wystawienia na allegro. Zdjęcia: http://db.tt/vXlqaUoi Cena: 49zł (wysyłka gratis) Ten post edytował Evinek 30.08.2013, 14:36:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2013 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aś ją poturbował na tych rogach : ) Przepraszam z góry za offtop, bo nie jestem zainteresowany jej kupnem. Chciałbym się zapytać, czy przerobiłeś ją całą i czy spełniła Twoje oczekiwania? Nauczyłeś się czegoś? Obecnie dopiero, co do mnie przyjechała, ale chętnie poznam opinię kogoś "świeżo po".
-------------------- www.ipbfangorn.net - szaty graficzne dla oprogramowania forum IP.Board.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ten dział raczej, ale jak już piszę to piszę.
Przeczytałem ją z 2 lata temu - coś koło tego. Zacząłem ją czytać z zerową wiedzą. Na początku ją tylko czytałem bez testowania. Potem zacząłem testować kod + przerabiać go trochę. Nigdy całej nie skończyłem bo nie każdy temat mnie interesował. Kiedy zacząłem bardziej zagłębiać się w temat PHP czytając poradniki itp. to zacząłem znów czytać książkę od nowa, ale bardziej uważniej. No i skończyło się na tym, że jestem "dobrym" programistą, który potrafi po prostu zrobić coś z niczego. Na przykład prosty CMS. Ta książka jedynie nauczy podstaw i już. Reszta to wiedza z internetu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj numer jestem zainteresowany. Podaj namiasry na kajcyk@gmail.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 22:23 |